Tour de Mátra

IV. Tour de Mátra


Országúti kerékpárverseny 2024. június 1-2.

Tour de Mátra

  Always the first weekend in June!


  83 km hosszú táv

  Tekerj velünk szombaton!

  hosszú táv

  rövid táv

  16 km rövid táv

  Tekerj velünk vasárnap!


  összetett

  Nevezz mindkét távra és töltsd velünk a hétvégét!

  összetett

  Versenykiírás


  Tour de Mátra kerékpárverseny
  Tour de Mátra kerékpárverseny
  Tour de Mátra kerékpárverseny
  Tour de Mátra kerékpárverseny
  Tour de Mátra támogatók
  Tour de Mátra winners 2023

  III. TOUR DE MÁTRA

  2023. június 3-4.

  A versenykiírást a  tourdematra.hu  weboldalon találjátok. A verseny az U13, U15 és U17 korosztály számára ingyenes! Eredményhirdetés mindkét nap Kékestetőn 14:00 órától. Nőknél, férfiaknál minden kategóriában 1-3. helyezetteknek éremdíjazás! A Női és Férfi abszolút 1-3. helyezett pénzjutalomban is részesül! Frissítőpont Markazon!A versenyt mindkét nap Kékestetőn két LED falon és Facebookon élőben közvetítjük! Az útvonalbiztosítást a Rendőrség, az UBE motorosok és a települések polgárőrei végzik.

  A IV. Tour de Mátra nevezés 2024. március 24‑én 4 órakor indul!

  !!! Mindig június első hétvégéjén !!!

   A nem felhasznált, de már befizetett Tour de Mátra nevezés a következő versenyen használható fel, és csak abban az esetben, ha a nevező írásban értesíti a szervezőket legkésőbb a verseny előtt 1 héttel, hogy a versenyen nem tud részt venni!  Ezen az email címen tudod a következő évre halasztani a nevezést: tourdematra@gmail.com  Budapesti Atlétikai Világbajnokság:
  Legyél Te is Hétköznapi Hős!

  Hétköznapi Hős

   2023. augusztus 19. és 27. között Budapesten rendezik az atlétikai világbajnokságot! A világ 3. legnagyobb sporteseményére a Tour de Mátra kerékpárverseny résztvevői 50%-os kedvezménnyel juthatnak be!Minden célba érkezőnek jár egy kedvezménykupon, amivel féláron vehetnek 4 jegyet vagy bérletet Magyarország történetének legnagyobb rendezvényére! Csatlakozz a Hősök Tere szurkolói klubhoz és nézd meg testközelből az atlétika szuperhőseit!

  Hétköznapi Hős

  Hogy ehhez mit kell tenned? Regisztrálj előre a hetkoznapihos.hu weboldalon és a Tour de Mátra verseny után keresd a világbajnokság standját Kékestetőn! Ott azonnal igazolják a teljesítésed és máris megjelenik a fiókodban a kedvezménykupon! Ha nem tudsz előre regisztrálni, akkor is jelentkezz a sátornál és kapsz egy egyedi kódot, amivel később tudod majd igazolni, hogy részt vettél a versenyen.  Túrák

  Kékestető déli sípálya

  Idén sportfesztiválunk része a 2023-as atlétikai világbajnokságot felvezető eseménysorozatnak! Örömmel jelentjük, hogy Németh Balázs, az atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója is részt vesz a 2023. június 4-i, vasárnapi Extreme Run terepfutásunkon!

  Évi túrája szombaton és vasárnap

  Extreme Run terepfutás Évivel: Minden előre regisztrált résztvevő a helyszínen átvehet tőlünk egy III. Tour de Mátra emlékérmet!

  Dóri túrája szombaton

  Gyalogtúra Dórival: Minden előre regisztrált résztvevő a helyszínen átvehet tőlünk egy III. Tour de Mátra emlékérmet!

  Kati túrája vasárnap

  Gyalogtúra Katival és Petivel: Minden előre regisztrált résztvevő a helyszínen átvehet tőlünk egy III. Tour de Mátra emlékérmet!

  Extreme Run

  Sportolj velünk ezen a hétvégén! Vegyél részt a különböző gyalogtúrákon és az "Extreme Run" terepfutáson szombaton és vasárnap! Regisztráció a túrákra május 1-től!
  Minden túránk ingyenes!
  Ajándék érem minden regisztrálónak!

  Idén sportfesztiválunk része a 2023-as atlétikai világbajnokságot felvezető eseménysorozatnak! Örömmel jelentjük, hogy Németh Balázs, az atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója is részt vesz a 2023. június 4-i, vasárnapi Extreme Run terepfutásunkon! Sportolj velünk! Itt a helyed!


  Programok


  Erős Pista

  Így csípünk mi!!! Erős Pista avagy a magyar chili a Mátra kapujából! Másfél óra Red Hot Chili Peppers dalok élőben szombat délután az eredményhirdetés után. Kékestetőn a TV torony alatt!

  CandyMen Duo

  Szombaton és vasárnap 12:00-től 14:00 óráig a már nemzetközi hírű, fergeteges CandyMen Duo szórakoztatja a közönséget! Palettáján a Rockabilly, Rock, Pop, Country, Blues és humor! Akrobatákat idéző nagyzenekaros koncertélmény két fő előadásában. Kékestetőn a TV torony alatt!

  Kékestető 1014m

  Középiskolás önkénteseink számára iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) igazolást adunk! Minden önkéntesünk kap egy Tour de Mátra pólót, teljes étkezést és egy felejthetetlen élményt. Jelentkezz önkéntesnek a tourdematra@gmail.com email címen vagy az onkentes.tourdematra.hu linken!


  Tour de Mátra

  2023. JÚNIUS 3-4.

  Hétköznapi Hős

  European Year of Youth 2023

  Szabályzat nevezőknek
  Tour de Mátra Sportfestival
  Mátra Biker Sport Club © Hungary
  Always the first weekend in June!
  Minden Jog Fenntartva | Design by SportDesign

  Tour de Mátra